Digusti

We vertellen u hier verder alles wat u wilt weten over de Bourgondische, Italiaanse keuken. En dat verschilt natuurlijk elk seizoen! Per seizoen leest u over de Italiaanse producten die dan volop te krijgen zijn en wat u er zelf allemaal voor lekkers mee kunt doen. Zo laten we u kennis maken met alle facetten van de Italiaanse keuken.
‘Gusto’ betekent ‘smaak’ en die is volop te vinden in Italië! In de frisse lucht en het zonnige klimaat, krijgen vruchten, groenten en olijven rustig de tijd hun rijke smaak te ontwikkelen. En die smaak vindt u weer terug in alle producten uit de lijn van DiGusti. Onze pasta’s en sauzen worden in een moderne fabriek geproduceerd, maar met respect voor de Italiaanse gastronomie. Kleinschalig en ambachtelijk, zodat de traditionele ‘italiaanse’ receptuur niet verloren gaat. Ook buiten de grenzen van het ‘Bella Italia’, kunt u er nu van genieten.

DiGusti houdt van echte smaak en eerlijke ingrediënten. Onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en van biologische afkomst. Alles traditioneel en met liefde bereid en van de grootste kwaliteit. Tijdens Prikkels kun je een paar van onze lekkerste gerechten proeven. Kom vooral even langs.

Programma